söndag 21 juni 2009

En fin ledig dag!

Jag har fått vara ledig hela dagen idag och ni anar inte hur skönt det har varit. Fast jag får även lite dåligt samvete för jag vet att jag behöver jobba o få ihop pengarna till skolan. Men man kan inte bara säg ja till jobb hela tiden. Inte när man vet att man kan göra något tusen gånger så mycket trevligare.
Blev väckt i morse av ett mess, orkade inte kolla, när det kom ett till strax efter så öppnade jag ögonen o morrade lite men blev på genast bättre humör när jag fick frågan om jag ville följa med till Jönköping för lite shopping. Så efter ett tag satt jag i en liten buss med ett glatt gäng och var på väg. Det blev en jätte trevlig dag, hittade inget att shoppa eller där ljög jag, Självklart hittade jag saker att shoppa men jag håller mig tills det blir dags för linköping. På resan hem blev det en paus med jordgubbstårta och en sväng förbi katthult. Jag hade med mig kameran hela dagen men tror ni det blev något kort, ne...

Hemma i Vimmerby blev det iaf film hos Amelie "Zack & Miri make a porno" Rolig film men även så där riktigt pinsam att titta på ibland. Mysig filmkväll iaf och nu är jag hemma igen. Sitter och skriver ner en lång lista på grejer som ska inhandlas till flytten plus att jag ska försöka fixa med csn. Dags att ta sitt första lån, *suck* varför kan jag inte få bli miljonär nu?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar