söndag 19 april 2009

NEW YORK


JAG HAR NEW YORK ABSTINENS!!!

Jag måste ha staden jag vill ha staden. Shoppa, äta god mat, andas in NY luften, se upp över skyskraporna, ta Staten Island ferry och se Manhattan o vinka till frihetsgudinnan, strosa i central park, sitta på mysiga cafén, ja till och med åka tunnelbanan. Jag vill ha!!!
Nu börjar det faktiskt bli så illa att jag kommer sätta mig på första planet dit så fort pengarna finns. Just nu vet jag inte om jag kommer klara av att börja plugga för jag vll inget annat än o resa. vad tusan ska jag göra? Vet faktiskt inte om jag pallar detta, att bara vara...
Tänk om det kunde finnas två av en. Då skulle den ena av mig stanna hemma och ta tag i "framtiden" börja plugga och flytta. Den andra skulle ut och resa så fort chansen fanns. Sen kom Emma på att vid 30 slår man ihop sig och då har man ju hunnit med en hel del.
Tänk om!

2 kommentarer:

  1. fy fan. New York. Snart ett år sen jag var där sist. Om jag bara skulle få strosa runt där en stund vore jag överlycklig.
    Saknar till o med "vårt" frukostställe på 101 och Broadway...

    SvaraRadera
  2. Jag fick också längtan av New York i går när vi såg söndagsparty och de stod utanför Toys `r us på Time Square. jag ska oxå tillbaka dit... nån gång när jag kan åka själv eller iaf utan barn. Så jag kan strosa och strosa och strosa.... helst på våren. =)
    Drömmar är bra... man behöve dem för att överleva...

    SvaraRadera