måndag 16 augusti 2010

Don't stop the music


Måndag morgon
6 dagar till skolstart

Vilken bra helg det har varit minsann.
I fredags fiskade vi kräftor med Jossan och Oskar. Vi sov ute i torpet. La i burarna, grillade och satt under en vacker stjärnhimmel och såg stjärnfall efter stjärnfall. Vi var ute tre gånger och tömde burarna. Slutade med att vi fick 52 st.

På lördagen var det dags att koka dom. Vi slängde ut dom i duschen hos oss. Där är det en kant som är typ 15 cm. Vi tänkte att dom inte kunde ta sig över den så vi åkte o handlade o fixade. Men tror ni inte att under den tiden smet två stycken. Dom kom fram efter att vi hade kokat alla (trodde vi) Gustaf satt vid tv:n och då kryper det fram en kräfta med damm efter sig haha och sen dök det upp en i hallen. Tack o lov att dom inte kom fram och nöp en.



På kvällen hade vi kräftskiva. Riktigt trevligt och mysigt att få en sommarkväll o sitta ute o äta, precis som midsommar. På kvällen drog Amelie och jag till Harrys, det var en skum men mycket rolig kväll :)

På söndagen var det dags att fira Gustafs mamma som har fyllt 60 år. Kalaset hölls ute på Fredensborg. Var minst sagt konstigt att vara gäst där men nu förstår jag varför folk åker dit hehe. Var riktigt trevligt! Efteråt åkte vi och spelade minigolf på Björkbacken med Karin och Erik. Jag kom tvåa yeah :) och så blev det pizza o film på det.

Nu får vi se hur denna vecka ska börja


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar