lördag 19 mars 2011

suterday

Det har varit helt okej dagar sen sist.
I torsdags var vi på studiebesök på Arlanda, var rätt så intressant att gå bakom kulisserna o se när dom hanterar bagaget, åka runt lite bland planen och se hur dom jobbar på plattan. Mest intressant var att se kungafamiljens vip-rum NOOOT. Sen undrade jag mest om dom trodde vi var dumma i huvudet när dom förklarade om incheckning och att man sen går till sin gate och väntar, nähäää? Men om ni behöver veta något om Arlanda så e det ju bara att fråga. Typ hur långt är staketet runt hela Arlanda, eller hur många ton bron dom har byggt kan ta. Jag vet.

Gårdagen var lite konstig för vi var i skolan. Undrar hur det ska bli när jag ska jobba sen, kommer tycka det är skitjobbigt o gå o jobba en fredag. Gillar skarpt det här med långhelg jämt!

Idag har det varit träning, presentshopping och lunch på stan o ikväll ska vi laga wok o bara ta det lugnt. Låter så himla bra i mina öron :)

2 kommentarer:

  1. Haha det verkar som ni gjort samma studiebesök på Arlanda som vi gjorde. Vi var såklart i tornet och på radarcentralen också men större delen av tiden var vi runt i ALLA terminaler och fick veta hur det går till när man går igenom säkerhetskontroller (för det har vi ju aldrig gjort innan) och höra alla ointressanta detaljer om golvmönster och annat konstigt. Sen somnade de flesta när vi åkte runt på plattan haha! De flesta av oss har redan gjort det och när hon visade den 5:e tankningen av ett plan så hade de flesta slutat lyssna;)

    SvaraRadera
  2. Hahaha ja jag känner igen det där med golvmönstret också. Vi fick dock inte vara uppe i tornet. Men man sov ganska gott på bussen :)

    SvaraRadera