fredag 10 december 2010

Att klä en 3 meter hög julgran...


Här på campus har vi en julgrans-tävling. Varje lägenhetshus har fått en egen gran med ljusslingor i och vi ska tävla om vilka som pyntar den finast.

Så idag skulle vi i hus 14 snygga till våran FULA gran. Grejen är att vi har satsat på ett glitter och glamour tema, vi har köpt massa glitter och silver kulor osv. MEN problemet är att just vårat hus har nog fått Sveriges FULASTE julgran. Den e typ 3 meter lång, e ojämn, otät och flera grenar är avbrutna. Tack för det liksom. Men vi har kämpat på ändå, o det var inte direkt lätt o klä en nästan 3 meter lång gran.




Vi fick börja med att försöka laga grenarna med fiskelina, gick ju inge vidare. Sen så skulle vi upp med glittret till toppen. Vi fick helt enkelt sätta Joanna på den längsta killen i huset och sen även ta hjälp av en pinne. Det funkade riktigt bra!

Vi kämpade hårt med granen i 12 minusgrader och vi blev faktiskt ganska nöjda, imorgon ska vi fixa mer glitter och paket som vi ska lägga under granen. Tror att våran fuuuula gran kan bli ganska fin, iaf finare än innan.


Efter pysslet med granen gick vi alla in och drack glögg o åt pepparkakor.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar